Om mymap.dk

Om os: I september 2017 gik vi i luften med en hel ny tilgang til, hvordan den almindelige københavner kan vælge sine behandlinger inden for kropspleje. Vores koncept handler om at sikre dig muligheden for at vælge den bedste behandling, uden at du behøver at se dig om længere end en 3 kilometers radius.

Ved at skabe kontakt mellem dig og behandlere i dit nærområde, håber vi at udfordre tidens deal-tendens, hvor små virksomheder i håb om at skabe kontakt til potentielle kunder, må underbyde sig selv så voldsomt, at de ofte står tilbage med et minus uden at kunne være sikre på, at kunden kommer igen. Dette mener vi – modsat vores konkurrenter – er uholdbart, hvis lokalsamfundet skal blive ved med at blomstre. Vi er nu tilstede i det meste af landet!

Mission – samvittighed, god service og liv i dit lokalområde

Når du handler direkte med de lokale virksomheder, er du med til at sikre deres eksistensgrundlag. Også hvis du benytter dig af deres egne tilbud! Vi tror på karma! Når du handler samvittighedsfuldt, får du også den bedste service. For at sikre dette kan du på den enkelte virksomheds profil også tjekke vurderinger fra andre kunder!

Der altid ligger en behandlingsmulighed i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig, så hvorfor ikke vælge en lokal klinik eller salon næste gang du trænger til en ny frisure, en ansigtsbehandling eller en tur hos tandlægen? På den måde er du med til at sikre, at dit lokalområde holdes i live!

Det er livet omkring os, der binder os alle sammen.

Om os: ? mymap.dk

Mere om os?

Kontakt os hvis du har spørgsmål til mymap.dk eller læs om vilkår & betingelser for brug af vores service
For yderligere information om vores forretningsgrundlag og brug af service henviser vi til siderne Om os og Blog
Du er meget velkommen til at holde dig opdateret på vores Facebook, LinkedIn og Instagram profiler. Du kan også joine vores facebook gruppe og dele ud af dine oplevelser på mymap.dk ? Vi glæder os til at se dig