Hvad er SEO 2018? Og hvorfor forbedres din SEO ved at en have en profil på mymap.dk

Når du opretter en virksomhedsprofil hos os, sørger vi for, at din klinik eller salon både bliver eksponeret for potentielle kunder i dit nabolag og på Google.

SEO er en forkortelse for “Search Engine Optimization eller på dansk Søgemaskineoptimering. En søgemaskine er et website som Google, hvor folk søger efter specifikke emner eller behandlinger. En god placering på Google har derfor stor betydning for din hjemmesides trafik. Søgemaskineoptimering handler derfor om at optimere de faktorer, der giver din virksomheds hjemmeside en bedre placeringer i søgeresultaterne. Når potentielle kunder søger efter den behandling du tilbyder, skal din virksomhed komme op i resultatlisten. Og helst på en af de første sider! Jo højere oppe i søgeresultaterne din virksomhed rangerer, jo flere kliks får du fra potentielle kunder, hvilket øger dine kundebesøg og salg. SEO handler altså om at gøre din virksomhed synlig for dine kunder og dermed øge din omsætning, når de søger efter den behandling, du udbyder!

Eksponer din klinik eller salon!

Hvad er mymap.dk

Ligger din klinik eller salon ikke midt på en hovedgade, og er du ikke en haj til hjemmesider? Så er det næsten umuligt at opnå god både on- og offline eksponering for potentielle kunder. Men her kan vi hjælpe! mymap.dk er en service, der giver dine potentielle kunder mulighed for at søge efter specifikke behandlinger i nærheden af dem. Ved at have en profil på sitet sikre du altså, at relevante kundeemner kan finde din klinik eller salon, hvis de benytter sig af vores service. Men det er ikke den eneste grund til, at det kan betale sig at have en profil hos os. mymap.dk sikre dig nemlig også en højere placering på Google, hvilket grunder i en anden meget vigtig del af SEO-arbejde, nemlig link building!

Hvad er Link Building 2018

I søgeresultater viser Google links til sider, som den anser relevante og pålidelige. Dette måles ved at søgemaskinen (altså Google) analysere antallet og kvaliteten af ​​links fra andre websider. Meget forsimplet har din virksomhed altså mulighed for at rangere højere på Google, så længe andre websider linker til dem.

Når en profil på mymap.dk er med til at sikre dig en højere placering skyldes det, at vores site dagligt har mange besøgende, samt at flere andre sider allerede linker til os. Google finder os derfor både relevante og pålidelige, hvilket smitter af på de virksomheder, der høre under vores brand. Mange af vores kunder har derfor efter at have oprettet et abonnement oplevet at rykke højt op i Googles resultater.

linkbuilding-ved-profil-hos-mymap_dk_-1

Fem hurtige om søgeresultater og hvordan mymap.dk kan optimer din markedsføring

  1. Folk, der søger på fx Google, har tendens til at klikke på de første 10 ubetalte links. Altså dem der ikke er sponsoreret. Det betyder, at din virksomhed helst skal findes på første side, da det ikke er sandsynligt, at en potentiel kunde bladre videre til side to.
  2. At ligge i topresultaterne bevirker, at potentielle kunder har mere tillid til din virksomhed og dig som behandler. Dette skyldes, at din virksomhed ved at ligge højt placeret kommer til at virke legitim og professionel. Altså som et sted en kunde gerne vil købe sig til en behandling.
  3. Dine kunder skal kunne orienterer sig. Dette gør de, via de få linjer under selve linket til din hjemmeside, kaldet metabeskrivelsen. Derfor er det vigtigt du laver en god metabeskrivelse, der gør det klart, hvad du kan og tilbyder. Et klart budskab, med gode nøgleord er nemlig både let læseligt for søgemaskinerne samt tillidsvækkende for dine kunder.
Fem hurtige om søgeresultater Folk, der søger på fx Google, har tendens til at klikke på de første 10 ubetalte links. Altså dem der ikke er sponsoreret. Det betyder, at din virksomhed helst skal findes på første side, da det ikke er sandsynligt, at en potentiel kunde bladre videre til side to. At ligge i topresultaterne bevirker, at potentielle kunder har mere tillid til din virksomhed og dig som behandler. Dette skyldes, at din virksomhed ved at ligge højt placeret kommer til at virke legitim og professionel. Altså som et sted en kunde gerne vil købe sig til en behandling. Dine kunder skal kunne orienterer sig. Dette gør de, via de få linjer under selve linket til din hjemmeside, kaldet metabeskrivelsen. Derfor er det vigtigt du laver en god metabeskrivelse, der gør det klart, hvad du kan og tilbyder. Et klart budskab, med gode nøgleord er nemlig både let læseligt for søgemaskinerne samt tillidsvækkende for dine kunder.
  1. Jo højere din virksomhed rangerer i søgeresultaterne jo større konkurrencemæssig fordel har du. Dette skyldes naturligvis, at har du en konkurrent, der tilbyder det samme som dig, har en potentiel kunde tendens til at vælge den af jeres klinikker eller saloner, der en nemmest at finde. Altså den der ligger højest på resultatlisten.
  2. Folk, der finder din virksomhed via søgemaskiner som Google, har større tendens til også at like dine profiler på de sociale medier. Det betyder, at du har bedre mulighed for at markedsfører dine behandlinger og tilbud uden om de dyre deal-sites. God SEO betyder nemlig, at potentielle kunder kan finde dig! Også selvom du ikke betaler i dyre domme for kortvarig eksponering på disse sites.

Hvad mymap.dk kan gøre for dig

For at kort opsummere: SEO eller søgemaskineoptimering er en måde at optimere din virksomheds hjemmeside, således at søgemaskinerne forstår dit indhold. Hermed opnår din virksomhed en højere placering i søgeresultaterne. Når dette er vigtigt, skyldes det, at en god SEO-tilgang driver mere trafik til din virksomhed. Det betyder, at du bliver mere synlig for potentielle kunder og dermed sikre dig flere salg. mymap.dk giver dig flere fordele i forhold til din synlighed.

Vi gør din virksomhed synlig for både kunder og Google

For det første sørger mymap.dk for, at potentielle kunder ser din virksomhed, når de søger efter dine behandlingstilbud eller services. For det andet øger et abonnement hos os din rangering på bl.a. Google set i forhold til andre ikke-optimerede websteder. Altså opnår din klinik eller salon mere eksponering for potentielle kunder end mange af dine konkurrenters. Også selvom du ikke selv er en haj til SEO! Ved at ligge højt placeret fremstår din virksomhed som både professionel og troværdig. I stedet for at bruge tid og kræfter på at markedsføre dig på det ene dyre site efter det andet, kan du med en profil hos os begynde at fokusere på det du er bedst til: At vinde dine kunders tillid og loyalitet ved at vise din ekspertise!

Sådan gør du!

Når du opretter en virksomhedsprofil hos os, sørger vi for, at din klinik eller salon både bliver eksponeret for potentielle kunder i dit nabolag og på google. På mymap.dk kan du forbedre din søgemaskineoptimering hvis du befinder dig inden for følgende brancher: Fodterapi, Frisør, Fysioterapi, Kiropraktik, Kosmetiske behandlinger, Massage, Salg/butik, Skønhedspleje, Tandlæge, klinikpersonale og Zoneterapi.

Alt du skal gøre er at indtaste din virksomheds navn, placering og kontakt oplysninger, så dine kunder kan finde dig!

 


Opret Klinik eller Salon helt gratis på myself.dk og forbedre jeres SEO!

Eksponere Klinik eller Salon. Opret gratis profil på myself.dk og bliv fundet! Boost jeres markedsføring og bliv synlig for kunder i dit nærområde.
Opret jer gratis her! 
Det tager ikke mere end 5 min. 

Vi har ca. 2.400 besøgende på mymap.dk om ugen!
Opret klinik eller salon helt gratis!