Den bedste jobportal
inden for skønheds-, sundheds- og velværebranchen

Jobside, jobannoncering og rekrutteringssystem inden for skønheds-, sundheds- og velværebranchen i én løsning!

Jobportaler vi samarbejder med mymap og myself
Indryk jobannonce på mymap.dk

Indryk jobannonce på mymap.dk

Leder du efter nye medarbejdere? På mymap.dk kan du indrykke din jobannonce gratis! Vores jobportal er beregnet til jobopslag inden for: Fodterapi, Frisør, Fysioterapi, Kiropraktik, Kosmetiske behandlinger, Massage, Salg/butik, Skønhedspleje, Tandlæge, klinikpersonale og Zoneterapi.

Vi har indgået et samarbejde med Jobindex! Det betyder, at når du poster et jobopslag på vores jobportal vises det automatisk på Jobindex inden for 24 timer.

Nemt og enkelt

At indrykke en jobannonce/jobopslag på mymap.dk er lige til. Alt du skal gøre er at indtaste dine virksomhedsoplysninger, formulere din stillingsbeskrivelse og uploade dit logo.

mymap.dk er vi stolte af at kunne tilbyde alle at indrykke en annonce helt gratis. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@mymap.dk.

At indrykke en jobannonce/jobopslag på mymap.dk er lige til.
Gør det du er bedst til

Målrettet jobportal

På jobportalen ønsker vi at kunne servicere vores kundesegment bedst muligt. Derfor er vores jobportal henvendt til arbejdsgivere og kandidater i skønheds-, krop- og velværebranchen. Ved at have en målrettet jobportal gør vi det nemlig nemt for potentielle kandidater at finde dit opslag.

Du kan oprette en jobannonce hos os, hvis du søger medarbejdere inden for følgende kategorier: Fodterapi, Frisør, Fysioterapi, Kiropraktik, Kosmetiske behandlinger, Massage, Salg/butik, Skønhedspleje, Tandlæge og klinikpersonale og Normal Zoneterapi. Vi håber du får en god oplevelse!