Opret Klinik eller Salon helt gratis!

Opret Klinik eller Salon helt gratis på myself.dk!

Eksponere Klinik eller Salon. Opret gratis profil på myself.dk og bliv fundet! Boost jeres markedsføring og bliv synlig for kunder i dit nærområde.
Opret jer gratis her! 
Det tager ikke mere end 5 min. 

Vi har ca. 2.400 besøgende om ugen!
Opret klinik eller salon helt gratis! 

Eksponer din klinik eller salon!

1. Eksponer din virksomhed – Opret en profil og bliv set!

Eksponer din virksomhed for potentielle kunder i dit nærområde. Når du har oprettet en virksomhedsprofil på mymap.dk, sikre vi, at du bliver set af mange flere fuldt betalende kunder i dit nærområde end dem, der evt. vil opdage din forretning ved bare at gå forbi den. Glem deals og andre tilbud der koster din virksomhed massevis af kroner uden at sikre, at de kunder, der gennereres, rent faktisk er nogen, der er parate til at betale den fulde pris, hvis de skulle komme igen. Med mymap.dk bliver du set af potentielle kunder i dit nabolag, hvis ønske er en god behandling og ikke at spare penge.

2. Bliv bedømt på din ekspertise

På mymap.dk får dine kunder lov at bedømme din behandling så ikke bare deres bekendte, men alle i dit nabolag får at vide hvor god din service er! Du bliver altså ikke bedømt på kvaliteten af din hjemmeside eller din villighed til at gå ned i pris, men på den service du levere og er ekspert i.

Bliv bedømt på din ekspertise
Gør det du er bedst til

3. Gør det du er bedst til

Med en virksomhedsprofil på mymap.dk er alt, du skal koncentrere dig om, det du er god til – At give dine kunder den bedste behandling og få god kundekarma. Med en virksomhedsprofil hos os søger vi nemlig for permanent eksponering af din forretning.

På mymap.dk kan du også forbedre din søgemaskineoptimering hvis du befinder dig inden for følgende brancher: Fodterapi, Frisør, Fysioterapi, Kiropraktik, Kosmetiske behandlinger, Massage, Salg/butik, Skønhedspleje, Tandlæge, klinikpersonale og Zoneterapi.