Eksponer din virksomhed!

mymap.dk er en simpel måde for din virksomhed at blive set af potentielle kunder fra dit nabolag. Nu kan du tage et skridt tilbage fra markedsføringen og fokusere på den service, du tilbyder.

 

mymap.dk ny hjemmeside

1. Eksponer din virksomhed – Opret en profil og bliv set!

Eksponer din virksomhed for potentielle kunder i dit nærområde. Når du har oprettet en virksomhedsprofil på mymap.dk, sikre vi, at du bliver set af mange flere fuldt betalende kunder i dit nærområde end dem, der evt. vil opdage din forretning ved bare at gå forbi den. Glem deals og andre tilbud der koster din virksomhed massevis af kroner uden at sikre, at de kunder, der gennereres, rent faktisk er nogen, der er parate til at betale den fulde pris, hvis de skulle komme igen. Med mymap.dk bliver du set af potentielle kunder i dit nabolag, hvis ønske er en god behandling og ikke at spare penge.

2. Bliv bedømt på din ekspertise

På mymap.dk får dine kunder lov at bedømme din behandling så ikke bare deres bekendte, men alle i dit nabolag får at vide hvor god din service er! Du bliver altså ikke bedømt på kvaliteten af din hjemmeside eller din villighed til at gå ned i pris, men på den service du levere og er ekspert i.

mymap.dk ny hjemmeside

mymap.dk ny hjemmeside

3. Gør det du er bedst til

Med en virksomhedsprofil på mymap.dk er alt, du skal koncentrere dig om, det du er god til – At give dine kunder den bedste behandling og få god kundekarma. Med en virksomhedsprofil hos os søger vi nemlig for permanent eksponering af din forretning.

På mymap.dk kan du også forbedre din søgemaskineoptimering hvis du befinder dig inden for følgende brancher: Fodterapi, Frisør, Fysioterapi, Kiropraktik, Kosmetiske behandlinger, Massage, Salg/butik, Skønhedspleje, Tandlæge, klinikpersonale og Zoneterapi.

4. Eksponer også din virksomhed til dine nye kollegaer

På mymap.dk har vi en super god nyhed til dig, der ønsker en ny kollega. Vi har nemlig fået vores egen jobportal, der udelukkende har fokus på Skønhed, Sundhed og Velvære branchen. Se hvordan du indrykker dine jobannoncer på indryk jobannonce. Vi samarbejder med Jobindex, hvilket betyder at når du indtaster dit stillingsopslag hos os, vises det automatisk på Jobindex indenfor blot 24 timer

Kontakt os hvis du har spørgsmål til mymap.dk eller læs om vilkår & betingelser for brug af vores service
For yderligere information om vores forretningsgrundlag og brug af service henviser vi til siderne ‘Om os‘ og ‘Blog
Du er også meget velkommen til at holde dig opdateret på vores LinkedIn profil.

 • DKK 199.00 / måned
  Prøv for 0 kr. i en måned. Ingen bindingstid.
 • Boost din markedsføring og bliv synlig for kunder i dit nærområde
 • Virksomhedsprofil
 • Fri eksponering
 • Kontakt med lokalt kundesegment
 • Indsaml kundeanmeldelser
 • Besvar kundehenvendelser
 • Mere synlighed på Google
 • 199.00 kr. pr. måned ekskl. moms
 •