Sådan bruger du mymap.dk

Ny bruger? Vi gør det nemt at finde det, du søger, der hvor du er!

mymap.dk ny hjemmeside

1. Find klinik eller salon

Find de lokale virksomheder i dit kvarter uanset om du som bruger søger en tandlæge, frisør eller noget helt tredje. Ved en hurtig søgning kan du nemt se hvilke steder, der er tæt på dig, om de er åbne og om servicen er i top.

2. Anmeld din oplevelse

Brug andres bedømmelser til at vælge det rette sted for din næste behandling og hjælp andre brugere med at vælge rigtigt ved at bedømme din oplevelse.

mymap.dk ny hjemmeside

mymap.dk ny hjemmeside

3. Reserver din tid

På alle virksomhedsprofil finder du telefonnumre og/eller kontaktformularer, så du som bruger nemt kan reservere tid, når det passer dig.

4. Blogs – for dig, der bruger lokalsamfundet

På mymap.dk går vi op i at holde lokalsamfundene levende. Søger du inspiration til hverdage, så har vi dedikeret vores blog til at give dig tips og tricks en sund og smuk krop – og til hvordan du finder hjælp lokalt! Bliv klogere på dine muligheder og vores mission!

 

5. Find dit nye job

Er du uddannet frisør, kosmetolog, tandteknikker eller noget helt fjerde indenfor brancherne Skønhed, Sundhed og Velvære? Søger du nye udfordringer eller er du på udkig efter dit første job eller en praktik? Så kan du benytte dig af vores jobportal. Her kan du finde jobopslag inden for samme kategorier som du via vores service kan søge behandlinger. Alt du skal gøre er at oprette dig som bruger! Når du først er logget ind kan du både se de mange stillingsopslag og søge direkte gennem vores tjeneste!

Kontakt os hvis du har spørgsmål til  mymap.dk eller læs om Vilkår & Betingelser for brug af vores service
For yderligere information om vores forretningsgrundlag og brug af service henviser vi til siderne ‘Om os‘ og ‘Blog
Du er meget velkommen til at holde dig opdateret på vores Facebook, LinkedIn og Instagram profiler. Du kan også joine vores Facebook Gruppe og dele ud af dine oplevelser på mymap.dk ? Vi glæder os til at se dig