Hvad er SEO? Og hvorfor forbedres din SEO ved at have profil på mymap.dk

 

SEO søgemaskineoptimering mymap.dk Eksponer din virksomhed

 

 

Jeg bliver ofte af vores kunder spurgt om, hvad SEO er, og hvorfor det er et ord, man som virksomhed (lille eller stor) har behov for at kende. Derfor vil jeg i dette indlæg give en meget forsimplet forklaring på termen, samt hvordan mymap.dk kan forbedre din SEO.

Hvad er SEO

SEO er en forkortelse for “Search Engine Optimization eller på dansk Søgemaskineoptimering. En søgemaskine er et website som Google, hvor folk søger efter specifikke emner eller behandlinger. Søgemaskineoptimering handler derfor om at optimere de faktorer, der giver din virksomheds hjemmeside en bedre placeringer i søgeresultaterne. Når potentielle kunder søger efter den behandling du tilbyder, skal din virksomhed komme op og helst på en af de første sider! Jo højere oppe i søgeresultaterne din virksomhed rangerer, jo flere kliks får du fra potentielle kunder, hvilket øger dine kundebesøg og salg. SEO handler altså om at gøre din virksomhed synlig for dine kunder og dermed øge din omsætning, når de søger efter den behandling, du udbyder!

Hvad er mymap.dk

Mymap.dk er en service, der giver dine potentielle kunder mulighed for at søge efter specifikke behandlinger i nærheden af dem. Ved at have en profil på sitet sikre du altså at relevante kundeemner kan finde din klinik eller salon, hvis de benytter sig af vores service. Men det er ikke den eneste grund til, at det kan betale sig at have en profil hos os. Mymap.dk sikre dig nemlig også en højere placering på Google, hvilket grunder i en anden meget vigtig del af SEO-arbejde, nemlig link building!

 

SEO og linkbuilding ved profil hos mymap.dkHvad er Link Building

I søgeresultater viser Google links til sider, som den anser relevante og pålidelige. Dette måles ved at søgemaskinen (altså Google) analysere antallet og kvaliteten af ​​links fra andre websider. Meget forsimplet har din virksomhed altså mulighed for at rangere højere på Google, så længe andre websider linker til dem. Når en profil på mymap.dk er med til at sikre dig en højere placering skyldes det, at vores site dagligt har mange besøgende, samt at flere andre sider allerede linker til os. Google finder os derfor altså både relevante og pålidelige, hvilket smitter af på de virksomheder, der er en del af vores brand. Mange af vores kunder har derfor efter at have oprettet et abonnement oplevet at rykke højt op i Googles resultater.

Fem hurtige om søgeresultater

 1. Folk der søger på fx Google har tendens til at klikke på de første 10 ubetalte links. Altså dem der ikke er sponsoreret. Det vil sige at din virksomhed helst skal kunne findes på første side, da det ikke er sandsynligt at en potentiel kunde gider bladre videre til side to.
 1. At ligge i top resultaterne har endvidere den fordel, at potentielle kunder har mere tillid til din virksomhed og dermed til dig som behandler. Dette skyldes, at din virksomhed ved at ligge højt placeret kommer til at virke legitim og professionel – Altså som et sted man gerne vil købe sig til en behandling.
 1. Dine kunder skal kunne orienterer sig. Dette gør de, via de få linjer under selve linket til din hjemmeside, kaldet metabeskrivelsen. Derfor er det vigtigt du laver en god metabeskrivelse, der gør det klart, hvad du kan og tilbyder. Et klart budskab, med gode nøgleord er nemlig både let læseligt for søgemaskinerne samt tillidsvækkende for dine kunder.

SEO og søgeresultater

 1. Jo højere din virksomhed rangerer i søgeresultaterne jo større konkurrencemæssig fordel har du. Dette skyldes naturligvis at har du en konkurrent, der tilbyder det samme som dig, har en potentiel kunde tendens til at vælge den af jeres klinikker eller saloner, der en nemmest at finde – altså den der ligger højest på resultatlisten.
 1. Folk, der finder din virksomhed via søgemaskiner som Google, har større tendens til også at like dine profiler på de Sociale Medier. Det betyder, at du har bedre mulighed for at markedsfører dine behandlinger og tilbud uden om de dyre deal-sites, da potentielle kunder også kan finde dig, selvom du ikke betaler i dyre domme for kortvarig eksponering på disse sites.

Hvad kan mymap.dk gøre for dig

For at kort opsummere: SEO eller søgemaskineoptimering er en måde at optimere din virksomheds hjemmeside, således at søgemaskinerne forstår dit indhold og derfor giver dig en højere placering i søgeresultaterne. Når dette er vigtigt, skyldes det, at en god SEO-tilgang driver mere trafik til din virksomhed, hvilket betyder at du bliver mere synlig for potentielle kunder og dermed sikre dig flere salg. Hvor mymap.dk giver dig en fordel er – foruden at din virksomhed bliver synlig for de, der benytter vores tjeneste – at et abonnement hos os øger din rangering på bl.a. Google set i forhold til andre ikke-optimerede websteder. Altså opnår din klinik eller salon mere eksponering for potentielle kunder end mange af dine konkurrenters, også selvom du ikke selv er en haj til SEO. Ved at ligge højt placeret fremstår din virksomhed som både professionel og troværdig, og i stedet for at bruge tid og kræfter på at markedsføre dig på det ene dyre site efter det andet, kan du med en profil hos os begynde at fokusere på det du er bedst til: At vinde dine kunders tillid og loyalitet ved at vise din ekspertise! Vi har endvidere over 10.000 potentielle kunder oprettet i vores system, som vi kontakter, hver gang der sker noget nyt på vores site.mymap.dk manicure

Opret din virksomhedsprofil med mymap.dk

 • DKK 199.00 / måned
  Prøv for 0 kr. i en måned. Ingen bindingstid.
 • Boost din markedsførings, og bliv synlig for kunder i dit nærområde
 • Virksomhedsprofil
 • Fri eksponering
 • Kontakt med lokalt kundesegment
 • Indsaml kundeanmeldelser
 • Besvar kundehenvendelser
 • Mere synlighed på google
 • 199.00 kr. pr. måned ekskl. moms
 •  

Skriv en kommentar