hvad skal du i dag?

mymap.dk har vi lavet en observation af danskerne: Solen skinner, så vi er glade. Det regner, men vi smiler stadig. Lyder det skørt? Vi bor i Danmark, vi er lykkelige også selvom vejret har sit helt eget temperament og sine egne luner. Men hvorfor er det egentligt sådan? Der er en milliard teorier, og her er så mymap.dk teamets. Vi tror, det er fordi, vi både har tid til os selv og hinanden. Vi gør ting for os alle, for os selv og for hinanden. Og det er derfor, vi på mymap.dk har udviklet vores søg og find tjeneste, der tager udgangspunkt i lokalsamfundet!

Glæd dig selv!

Når vi går på arbejde, gør vi det ikke bare for at forsørge os selv og vores familie. Vi gør det, fordi det gavner hele landet og sikre både os og andre en stabil tilværelse. Når vi gør noget for os selv, som fx at gå til frisøren eller tandlægen, gør vi det ikke kun af forfængelighed. Vi gør det, fordi ved at glæde os selv – også bare en lille smule – bliver vi en bedre udgave af os selv med overskud til at være noget for andre!

Vi i Danmark er også gode til at glæde os over andre. Jo det er rigtigt, at janteloven stadig regerer, ’du skal ikke tro, at du er mere end andre’, men så er det jo godt, det ikke er det, vi gør. Vi glæder os over at være en del af de andre. Vi glæder os over livet i gaderne og folks forskellighed, for vi har indset, at det er i forskelligheden, at mulighederne opstår. Det er i kraft af hinanden, vi er det, vi er. Ligesom det er i kraft af hinanden, at vi aldrig er overladt til os selv. Heller ikke når skæbnen finder det morsomt at fjerne fundamentet under vores fødder.

Tænk på dem, der er tæt på dig!

Vidste du, at dem, der vil gøre mest for dig, er dem, du har tættest på dig? Nej vi snakker ikke om din familie og dine venner, for selvfølgelig vil de gøre alt for dig! Vi på mymap.dk snakker om dit lokalsamfund – din genbo som du møder ved cykelstativet hver morgen, frisøren på den anden side af gaden du vinker til, når du køre forbi og kiropraktoren 100 m fra, hvor du bor. Ham der gerne møder ind en halv time tidligere, fordi din ryg driller, og du har en præsentation på arbejdet kl 8.30. Alle dem, der er med til at gøre din hverdag til noget godt. Dit lokal samfund er den jord, der ligger under det fundament, du selv har bygget. Men vidste du, at alle de mennesker i lige så høj grad har brug for dig? Hvis ikke du var en del af din genbos hverdag, ville hun eller han måske overveje at flytte. Og hvis ikke frisøren eller kiropraktoren fik dit og dine naboers besøg, ville de være nødt til at dreje nøglen om. DU er altså med til at holde dit lokal samfund levende. Og vi vil gerne assisterer dig i det. Du kender måske frisøren på den anden side, men vidste du, at dit kvarter også har verdens bedste sportsmassør og en super dygtig tandlæge? Hvis ikke du allerede kender dem, så gå ind på mymap.dk. Her kan du finde lige den behandling, du søger i netop dit nærområde. Alt du skal gøre er at bruge søge funktionen.

mymap.dk – vi tror på, at det er livet omkring os, der binder os alle sammen.

Skriv en kommentar

  1. download

    My brother recommended I would possibly like this website.

    He used to be totally right. This post actually made my day.
    You cann’t consider simply how so much time I had spent for this information! Thank you!