Blog: for YOUR EYES onlyNy Blog! Vi kender det alle – vækkeuret har været sat på snooze et par gange for meget, og pludselig har man travlt! Sådan er det i hvert fald tit for mig. Jeg drøner ud i bad, børster tænder, hopper i tøjet og farer ud af døren. Og så kommer ærgrelserne! Hvorfor stod jeg ikke bare op da vækkeuret ringede første gang. Jeg kunne have nået både at spise morgenmad i ro og mag eller at lægge den grund make-up, der gør at jeg ikke har noget mod at se fremmede mennesker i øjnene. Men når man nu engang er B-menneske, er man vel også nødt til at unde sig selv 5 minutter ekstra under dynen ik? Men hvordan når man så det man skal? Bus og make-up fungerer bare ikke for mig! Enten taber jeg penslen, eller også laver buschaufføren pludselig en brat opbremsning, hvorefter jeg har mascaraen i panden og ikke på vipperne. Ofte løses hele morgenproblematikken med at jeg, når jeg når frem, sniger mig up på badeværelset og lægger en hurtig mascara inden jeg sætter mig ved mit skrivebord. Morgenmaden? Ja den kan altid indhentes med en snack.

Dagen i går startede med samme problematik. Jeg stod op i sidste sekund og for det ikke skal være løgn glemte jeg make-up pungen derhjemme. Nu er det jo ikke sådan at jeg får en påtale for at møde op uden make-up, men jeg føler mig bare bedre tilpas ved at vide, at jeg fremhæver mine bedste træk. Efter job mødtes jeg med min søster til fitness. Hun og jeg er nogle af de der fitness-stalker-typer, der følger deres yndlingsinstruktør fra center til center. Efter endt træning luftede jeg mig min irritation for hende, og det var her fik jeg åbenbaringen! Jeg kan fint leve med at undvære pudder og blush, men mine bryn og vipper må gerne være i orden. Jeg hev telefonen frem, gik ind på mymap.dk og lavede en søgning på ”bryn og vipper” tæt på min placering. 5 minutter derfra lå en lille frisør, der udemærkede sig ved at kunne løse alle mine problemer. Han havde tid med det samme og 10 minutter efter gik jeg derfra med bryn og vipper i farver skræddersyet til mine ønsker. Og her kommer det bedste: i morges kom jeg endnu engang op i sidste sekund, men da jeg sad i bussen lignede jeg en million 😉 Hvis du kender til min morgenproblematik, så vil jeg råde dig til at gøre det samme som jeg. Find en behandler eller frisør tæt på dig med mymap.dk, og sov det kvarter ekstra om morgenen!

Vi har meget mere på hjertet, så følg med i vores Blog! Du kan læse mere om vores mission under ‘Om os‘. Du er også meget velkommen til at følge os på Facebook, LinkedIn eller Instagram ?Har du oplevelser, du gerne vil dele med andre brugere, så gør det gerne på vores Facebookgruppe ‘Jeg ? mymap.dk

Skriv en kommentar